Driving Facebook 

CAP – Ammattipätevyyden jatkokoulutus

Driving Consulting Oy järjestää ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Koulutuskeskuksemme on Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin hyväksymä!

Räätälöimme kursseja jokaisen tarpeen mukaisesti. Järjestämme kursseja yleisimmin viikonloppuisin osoitteessa Kirkkokatu 20. (kysy kurssiajankohtamme sähköpostilla tai soittamalla). Halutessanne voimme tulla pitämään koulutusta isommalle porukalle yrityksen omiin tiloihin.  Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti!

Koulutustarjontaamme:

  • Ennakoivan ajon koulutus
  • Hätäensiapu
  • Kustannustietoinen kuljettaja
  • Ammattikuljettajan turvallisuuskoulutus
  • Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen
  • Auta ja pelasta turvallisesti
  • Ajo- ja lepoaika-asetus /Digipiirturi

Koulutuspäivien hintaan sisältyy todistus.

Koulutuspäivien minimiryhmäkoko on 10 osallistujaa.

 

Tietoa jatkokoulutuksesta 
 

Koulutuksen suorittamisaika: CAP ammattipätevyyskoulutukset voi käydä peräkkäisinä päivinä tai 5 vuoden aikana eri ajankohtina. Koulutuksen voi suorittaa myös vuosittaisena koulutuksena 1 pvä (7h) / vuosi. Näin keräät koulutuksen viiden vuoden aikana ja vältät koulutusruuhkat ennen viiden vuoden jakson loppua.

Jatkokoulutukset on oltava suoritettuna linja-autonkuljettajilla
10.9.2013 mennessä (ajo-oikeus alkanut ennen 10.9. 2008) ja kuorma-auton kuljettajilla 10.9.2014 mennessä (ajo-oikeus alkanut ennen 10.9.2009). Muiden on suoritettava jatkokoulutus viiden vuoden kuluessa ammattipätevyyden saamisesta.

-Jos ammattipätevyyden jatkokoulutusta ei suoriteta, niin pätevyys hoitaa kuljettajan tehtäviä lakkaa. Ammattipätevyys voidaan kuitenkin saattaa voimaan, kun vaadittavat viisi koulutuspäivää täyttyy. Ajo-oikeus ko. ajoneuvoluokkiin säilyy, vaikka ammattipätevyys lakkaa.

Koulutuksen kokonaismäärä on siis 35h viiden vuoden aikana. Opetus koostuu vähintään 7h jaksoista eli koulutuspäivistä, joita tarvitaan viisi. Koulutus voi koostua teoriaopetuksesta, ajo-opetuksesta tai molemmista. Koulutukseen (35h) on sisällytettävä ennakoivan ajon koulutusta vähintään 7h. Vaarallisten aineiden kuljetuksissa (ADR) ajolupa koulutuksista hyväksytään jatkokoulutuksessa, yksi koulutuspäivä yhtä ADR -kurssia kohden.

Ammattipätevyyden voimassaolosta joko haetaan ammattipätevyyskortti tai pätevyydestä tehdään merkintä ajokorttiin

 

OTA YHTEYTTÄ

0400654705

infojoensuu@driving.fi

 

 

 

 

 

 Ilmoittaudu kursseille netissä:

https://kuljettajaopetus.fi/driving

Yhteydenotto

Onko sinulla kysyttävää kursseistamme tai haluatko antaa palautetta? Jätä yhteystietosi niin vastaamme sinulle!

Yhteistyössä