Driving Facebook 

Back to Driving!

Virta loppunut kortista? Voinko ajaa autolla liikenteessä turvallisesti? A:ta kortissa mutta kokemus puuttuu? Palvelujamme jo ajokortin omaaville.

Palvelemme sinua mielellämme ajamiseen liittyvissä asioissa. Räätälöimme erilaisia koknaisuuksia juuri sinun tarpeittesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä: 0400654 705

 

BACK TO DRIVING! - auton käyttö ajokeessa

  • Ajotunti, sekä auton käyttö kuljettajantutkinnossa 

AJOKYVYN ARVIOINTI

  • Terveysperusteinen ajotaidon käytännön testaus tehdään lääkärin pyynnöstä yleensä autokoulun autolla liikenneopettajan valvonnassa ja myös lääkäri voi olla mukana arviointitilanteessa

POLIISIN MÄÄRÄÄMÄ AJOKOE

  • Poliisi voi tarvittaessa määrätä kuljettajan toimittamaan lääkärinlausunnon ajoterveydestä, todistuksen uudesta ajokokeesta tai kuljettajantutkinnon vastaanottajan (Ajovarman) kirjoittaman lausunnon ajokyvystä. Ajokokeen tarkoituksena on varmistaa, että kuljettaja hallitsee liikennesäännöt ja kykenee niitä noudattaen kuljettamaan ajoneuvoa turvallisesti liikenteessä. Ajokoe suoritetaan kuljettajantutkinnon vastaanottajalla (Ajovarma) opetusajoneuvoksi katsastetulla ajoneuvolla.

AJOKIELTOKOULUTUS

  • Uutta kuljettajaa koskee auton tai moottoripyörän ensimmäisen ajo-oikeuden saamisesta alkaen kahden vuoden ajan muita kuljettajia tiukempi seuranta. Hänet voidaan tuona aikana määrätä ajokieltoon, jos hän on tehnyt yhden tai useamman liikennerikoksen tai -rikkomuksen. Kuljettajan riskikäyttäytymisen ehkäisemiseksi ajokortin palauttaminen ajokiellon jälkeen edellyttää lisäkoulutusta.
  • Ajokieltokoulutus käsittelee riskikäyttäytymistä ja sen vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Koulutus on teoriaopetusta, johon sisältyy yksilötehtäviä ja ryhmäkeskustelua. Koulutuksen laajuus on neljä tuntia ja se suoritetaan verkko-opiskeluna etäyhteyden kautta.
  •  Koulutuksen voi käydä ajokiellon aikana tai sen päätyttyä.
  • Poliisi palauttaa ajo-oikeuden, kun koulutus on suoritettu, todistus siitä on toimitettu poliisille ja ajokielto on päättynyt.

         

AJOHARJOITTELUA VAIKEISSA OLOSUHTEISSA

  • Järjestämme myös yksittäisiä koulutksia, sekä kokonaisia työhyvinvointipäiviä liukaankelin ajoharjoitteluradalla. 

 

 

 Ilmoittaudu kursseille netissä:

https://kuljettajaopetus.fi/driving

Yhteydenotto

Onko sinulla kysyttävää kursseistamme tai haluatko antaa palautetta? Jätä yhteystietosi niin vastaamme sinulle!

Yhteistyössä