Driving Facebook 

Opi ajamaan helposti - Easy Driving! Easy Driving!

Tervetuloa oppimaan ajamisen taito mukavassa ja kannustavassa ilmapiirissä!

MITÄ ON Easy Driving !

Easy Driving ! opetuksessa panostetaan hyviin ja oppimisen kannalta sopiviin ja toimiviin välineisiin. Kurssistasi tehdään aina kirjallinen opetussopimus joten tiedät  jo heti aloittaessasi mitä kurssiisi kuuluu ja mitä kurssi maksaa. Teoriatuntien jaksotus suunnitellaan sinulle sopivaksi ja mitoitetaan oppimisen kannalta järkeväksi kokonaisuudeksi. Saat aina itseopiskelumateriaalin omaksi ja harjoitteita nettiin niin itseopiskelu helpottuu.  Voit valita harjoittelun  ajankohdan sinulle sopivaksi - kunhan  sinulla on nettiyhteys voit harjoitella missä ja milloin  vain haluat .

Kurssin alussa teetämme sinulla kyselyn, jonka perusteella valitsemme sinulle sopivimman ajokouluttajan. Toki itsekin saat valita huippuopeistamme sen sinulle parhaan mikäli vain haluat.
Henkilökohtaisen ajokouluttajan kanssa laadit suunnitelman ajotunneista. Ajokouluttajasi  säilyy samana  koko kurssin ajan.  Henkilökohtainen ajokouluttajasi varmistaa, että opetus etenee järjestelmällisesti ja sinulle sopivan aikataulun mukaan.  Ajokouluttajamme ovat erikoistuneet  eri ajokorttiluokkiin ja pystymme huomioimaan oppilaan erikoistarpeet esim. lukihäiriön. Meillä on opetusta myöskin englannin kielellä. Ajokouluttajamme osallistuvat myös itse alan koulutuksiin  säännöllisesti, näin heillä on ajantasalla oleva tietotaito ja osaaminen.

Ajo-opetuksessa etenet helpommasta vaikeampaan: Jokaisella ajotunnilla on oma aiheensa, joka sinulle kerrotaan jo edellisellä ajotunnilla. Näin voit itsekin valmistua ajotunneille jo etukäteen. Ajotunnit ovat monipuolisia; näet demoja, kokeilet eri vaihtoehtoja,  teet itse arviointeja, testejä ja palauteosioissa saat vielä lisää vinkkejä oppimisen tehostamiseen. Ajotuntimme ovat suunniteltu rakenteellisesti niin, että alussa sinun on helppo saada kiinni jo aikaisemmin opituista asioista ja uuden asian oppimiselle olemme varanneet ihan omat hetkensä. Ohjatusta harjoittelusta etenet sujuvasti itsenäisiin suorituksiin ja kokonaisiin itsenäisiin ajotehtäviin. Taloudellinen ajaminen on tietenkin alusta asti opetuksessa mukana, ensimmäisestä ajotunnista viimeiseen eli käsittelystä itsenäiseen ajosuoritukseen. Ajo-opetuksessa painotamme ajamisen taitopuolen asioita; oikea havainnointi, arviointi, oikea ajonopeuden hallinta, turva-alueet ja vuorovaikutus. Ajo-opetuksen loppupuolella suoritat Driving ! testin toisen ajokouluttajan kanssa ja saat palautteen ajostasi. Testiajosi on mahdollista katsoa ajon jälkeen autokoululla ja voitte kerrata testiajon suoritustasi. Testiajon jälkeen olemme varanneet vielä pari ajotuntia oman ajokouluttajasi kanssa asioiden kertaamiseen.

Tutkinnossa, mikäli haluat, oma ajokouluttajasi on mukana. Kun tutkintosi on läpi kerralla, tähän  pyrimme, niin saat ajokortin ja sinusta on tullut "huippukuski !". Meistä olisi hienoa jos haluaisit tässä vaiheessa  auttaa meitä kehittämään toimintaamme vieläkin paremmaksi: netin kautta antamasi palaute toiminnastamme antaa meille eväitä  jatkossa  kehittää, palvella ja kouluttaa  entistäkin  paremmin!

 Ilmoittaudu kursseille netissä:

https://kuljettajaopetus.fi/driving

Yhteydenotto

Onko sinulla kysyttävää kursseistamme tai haluatko antaa palautetta? Jätä yhteystietosi niin vastaamme sinulle!

Yhteistyössä