Driving Facebook 

Autamme mielellämme!

Tarvitsetko apua opetusluvan hankkimisessa? Ajokorttilupahakemus? Teoriakokeeseen mitä mukaan? Tarvittava opetus? Oli kysymyksesi mikä tahansa: ota yhteyttä: 0400 654 705 tai infojoensuu@driving.fi

 

Teoriatunnit ensinmäistä ajokorttia suorittaessa?

Meidän kautta voit käydä tarvittavan teoriaopetuksen ensinmäistä ajokorttiasi suorittaessa!

Liikenteen perusteet neljän tunnin teoriapaketti nyt 29,90 €!!

Teoriatunnit pyörivat koko ajan, ilmoittaudu mukaan! Käynneistä teoriatunneista saat todistuksen, jonka tarvitset teoriakokeeseen mukaan.

 

Käytkö henkilöautokurssia opetusluvilla?

Riskikoulutus 320€ + ratamaksu ratayhtiölle

Riskikoulutukseen sisältyy 4 tuntia teoriaopetusta ja 4 tuntia ajo-opetusta (josta 1h pimeänajo simulaattorilla).  Koulutuksessa keskitytään vaikeissa olosuhteissa ajamisen valmiuksiin, tuetaan sääntöjä noudattavan, turvallisen ja vastuullisen ajotavan omaksumista sekä vahvistetaan valmiuksia välttää liikenteen vaaratilanteita ja onnettomuusriskiä lisääviä tekijöitä.

Riskikoulutus suositellaan suoritettavaksi siinä vaiheessa, kun ajokokemusta on jo kertynyt liikenteessä ja auton käsittely- ja hallintataidot sekä liikenteessä toimiminen ovat hyvin hallinnassa. Käytännössä riskikoulutus kannattaa käydä vasta juuri ennen kuljettajantutkintoa, kun muu harjoittelu ja opetus on jo saatu päätökseen.

 

Suosittelemme lisäksi:

Tutkintoon valmentautumiskoulutus

Ammattilaisen vinkit ajokokeeseen!

2 h ajo-opetusta sekä tutkinnossa käyttö.

Ajotunnit sekä ajokoe suoritetaan autokoulun autolla

Koulutuksen hinta: 279€

 


 

Tutkintoon valmentautumiskoulutus

2 h ajo-opetusta

Ajotunnit suoritetaan autokoulun autolla

Koulutuksen hinta: 176€

 

DT-testin suorittamista (1 ajotunti) ennen ajolupaoppilaan menoa varsinaiseen ajokokeeseen. DT-testitilanteessa jäljitellään aitoa ajokoetilannetta ja ajon jälkeen liikenneopettajamme antaa palautteen ajosta huomioidensa perusteella - aivan kuten tutkinnon vastaanottajakin tulee oikean ajokokeen jälkeen tekemään. DT-testissä oppilas ajaa itsenäisesti (ohjeistus ajon aikana liikenneopettajaltamme). Tässä vaiheessa kerrataan sääntöjä, hiotaan ajoa sujuvammaksi ja harjoitellaan mahdollisia ongelmakohtia ajan sallimissa puitteissa. Palauteosio. DT-testin hinta 88 €

Vuokraamme myös autojamme ajokokeeseen. Halutessasi voit käydä opetuksen loppuun kanssamme!

 

 Ilmoittaudu kursseille netissä:

https://kuljettajaopetus.fi/driving

Yhteydenotto

Onko sinulla kysyttävää kursseistamme tai haluatko antaa palautetta? Jätä yhteystietosi niin vastaamme sinulle!

Yhteistyössä